MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

Om os

Om Solfilmgruppen A/S - mere 30 års erfaring med solfilm og vinduesfilm 

Solfilmgruppen A/S, som er ejet af Prodesign A/S, har siden 1993 monteret og forhandlet solfilm og sikkerhedsfilm fra nogle af verdens største producenter. Vores udvalg, som du finder her i shoppen, bliver dagligt monteret af professionelle montører rundt om i hele verden. 

Når det gælder solfilm og sikkerhedsfilm, så kan du trygt og sikkert handle her i shoppen. Vores betalingssystem er certificeret, og alle data sendes sikkert via krypterede koder. Både før og efter du handler, kan du benytte dig af vores mere 30 års erfaring med solfilm og sikkerhedsfilm og vinduesfilm. Vi kan rådgive dig omkring valg af solfilm, når du ikke mener selv at kunne finde den rigtige løsning. Men også når du har modtaget din solfilm, så kan du regne med vores hjælp. Vores montører, som har solfilm i fingrene hver dag, kan hjælpe og guide dig igennem problemer, hvis de skulle opstå efter dit køb. 

Via et landsdækkende forhandlernet, kan vi hjælpe med færdige løsninger over det meste af landet. Vores egne certificerede solfilm montører kører over det meste af Sjælland, i resten af landet, kan vi henvise til specialister i dit nærområde. Solfilmgruppen sælger primært solfilm til gør-det-selv løsninger via webshoppen, og tilbyder færdige løsninger til kommuner, stat og erhvervsejendomme.