MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron MasterCard Maestro

Om os

Om Solfilmgruppen A/S

Solfilmgruppen A/S, som er ejet af Prodesign A/S, har siden 1993 monteret og forhandlet solfilm og sikkerhedsfilm fra nogle af verdens største producenter. Vores udvalg, som du finder her i shoppen, bliver dagligt monteret af professionelle montører rundt om i hele verden. 


Når det gælder solfilm og sikkerhedsfilm, så kan du trygt og sikkert handle her i shoppen. Vores betalingssystem er certificeret, og alle data sendes sikkert via en krypterede koder. Både før og efter du handler, kan du benytte dig af vores mere 25 års erfaring med solfilm og sikkerhedsfilm. Vi kan rådgive dig omkring valg af solfilm, når du ikke mener selv at kunne finde den rigtige løsning. Men også når du har modtaget din solfilm, så kan du regne med vores hjælp. Vores montører, som har solfilm i fingrene hver dag, kan hjælpe og guide dig igennem problemer, hvis de skulle opstå efter dit køb.

Via et landsdækkende forhandlernet, monteres der mange tusinde kvadratmeter solfilm i Danmark hvert år. Vi oplever en stærkt stigende interesse for vores produkter, og skulle du også have interesse i at blive en fast del af vores netværk, kan vi tilbyde kursus, service og support i salg og montering af vores produkter, samt attraktive forhandlerrabatter.

Miljøvenligpakning