MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

Handelsbetingelser

     

Generelle oplysninger

1. Afgivelse af ordre:
Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt. Alle kontrakter indgås på dansk.

For at foretage et køb på solfilmgruppen.dk skal du igennem følgende trin:
 

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
4. Godkend vores handelsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet
 

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden eller sende en e-mail til shop@solfilmgruppen.dk.

Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig pr. oplyst mail adresse. 
Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

2. Annullering af ordre:

Ordrer, der endnu ikke er ekspederet af Solfilmgruppen A/S, kan anulleres ved henvendelse på telefon 7027 9027 hurtigst mulig.
Er varerne afsendt af Solfilmgruppen A/S, har du i et vist omfang mulighed for at returnere dem, hvis du fortryder købet. Se nærmere herom under punkt 5.

 

3. Priser:
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med solfilmgruppen.dk indgås aftaler på dansk.
 

4. Betaling:
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Mobilepay, Dankort/VISA, Mastercard og Visa/Visa Electron. Disse oplysninger transmitteres krypteret mellem kunde og Solfilmgruppen. Personoplysninger (navn, adresse osv) krypteres dog ikke Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Solfilmgruppen betaler ALLE betalingsbebyrer.
Er man fast erhvervskunde hos Solfilmgruppen A/S, har man også mulighed for at købe på konto, du kan få mere information om denne mulighed ved at henvende dig til os på telefon 7027 9027.

OBS. Ved bankoverførelse er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Vi trækker først penge for din ordre, når den bestilte vare sendes til dig, ALDRIG før.

VI HAR INGEN FORMER FOR EKSPEDITIONSGEBYR.

5. Forsendelse og levering:

Solfilmgruppen A/S forsøger at afsende bestilte varer samme dag, og det lykkedes for det meste. Man skal dog påregne en leveringstid på mellem 1-3 dage. Bestilte varer sendes som udgangspunkt samlet. Har vi udsolgt af de bestilte produkter, eller vil der gå mere en 3 dage før vi kan afsende din ordre, vil du blive informeret herom hurtigst muligt, og du vil have ret til at fortryde dit køb.
Du betaler kun fragt én gang, uanset hvor mange produkter, du køber. Du kan altid se de samlede leveringsomkostninger på din ordreseddel, når du bestiller varer på www.solfilmgruppen.dk.
Med mindre andet aftales, vil du være berettiget til at hæve købet, hvis du ikke har modtaget de bestilte varer senest 30 dage efter, at du har afgivet din bestilling.
Solfilmgruppen bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.

Solfilmgruppen leverer til hele Danmark, Grønland, Færøerne, Norge, Sverige og Tyskland. Kontakt vores medarbejdere for oplysning om, hvorvidt vi kan levere til andre lande.

Vi sender med GLS til hele DK, hvor din forsendelse kan hentes i valgte GLS Shop, leveringstid er typisk 1-3 hverdage.

Pakker til udland, tager typisk 3-8 hverdage.

Vores forsendelsespriser: (alle priser er inkl. moms)

DK – 28,- (Fragtfrit for ordrer over DKK 400)

Grønland & Færørne – 1500,-

Norge – 598,-

Sverige & Tyskland – 248,-

 

VIGTIGT INFO: Som modtager af pakker, har man selv ansvaret for at tjekke om pakken man modtager, er fysisk 100% intakt, dette skal man gøre, INDEN man skriver under på modtagelsen. Har man først skrevet under, har man accepteret at pakken er i orden, og uden skader. Dette kan gøre det væsentligt svære at få erstatning for sin pakke hos speditøren, da man har accepteret pakken og indholdet. Har man skrevet under for modtagelsen, og senere finder skader på pakken, skal man selv anmelde sit krav på følgende link:
https://gls-group.eu/DK/da/gls-kontakt?subject=98.805

 

SKRIV ALDRIG UNDER FOR MODTAGELSE AF EN PAKKE SOM TYDELIGT ER SKADET, MEN AFVIS AT TAGE IMOD PAKKEN.

 

Pakker som returneres til Solfilmgruppen A/S som ikke er afhentet i pakkeshop i tide, kan gensendes mod betaling af forsendelse kr. 48,- på Mobilepay nr. 39912, mærk betaling med dit ordrenummer.


6. Fortrydelses- og returret:
Solfilmgruppen A/S tilbyder 14 dages returret. For at afgøre om du vil udnytte fortrydelsesretten, har du lov til at pakke varen ud. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail shop@solfilmgruppen.dk eller telefon 70279027. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i disse betingelser.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Der er ingen returret på solfilm opskåret i anbrud, og speciel hjemtagene eller producerede varer. NB. Der er fuld returret på hele ruller.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Undtagelser: 
• Sol- & sikkerhedsfilm, folier og stenslagsfolie skåret op i løbende meter eller på mål
• Varer der er hjemtaget særligt til en kunde

• Gardiner som er produceret på kundens mål og specifikationer 


Retur- og fortrydelsesretten løber i alle tilfælde fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen.

Solfilmgruppen A/S fralægger sig ethvert ansvar for brug af forkert anvendt solfilm, folie og solafskærmning.


Du kan returnere en vare ved at: 
• Ved at aflevere den personligt på vores adresse.

• Sende den til Solfilmgruppen AS, Roskildevej 16, 2620 Albertslund

Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen.
Det, du har betalt for varen, tilbagebetales til dig, når Solfilmgruppen A/S har modtaget din vare retur.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.


RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

HUSK du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

7. Reklamationsret:

Når du handler hos Solfilmgruppen A/S har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Har du påbegyndt opskæring af solfilm, har du ikke mulighed for at reklamere over, at du har modtaget mindre solfilm/folie mm. end du har bestilt. Du skal sikre dig inden opskæring, at du har fået den mængde solfilm/folie som du har bestilt.
For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Solfilmgruppen A/S og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Reklamation kan foretages ved at kontakte vores medarbejdere på telefon 7027 9027, eller sende varen til Solfilmgruppen AS, Roskildevej 16, 2620 Albertslund, eller ved personlig henvendelse på vores adresse.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Lider varen af en fejl eller mangel, vil Solfilmgruppen A/S søge at foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for Solfilmgruppen A/S.
Med mindre andet er aftalt, ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret, idet reklamation skal ske straks en fejl eller mangel konstateres. Erhvervsdrivende har pligt til at foretage en sådan undersøgelse af en købt vare, som ordentlig forretningsbrug kræver.

Solfilmgruppen A/S fralægger sig ethvert ansvar for brug af forkert anvendt solfilm.

 

8. Forbehold og ansvarsfraskrivelse:

Sortiment og priser ændres løbende og uden varsel. Du er dog altid sikret den aftalte pris på bestillingstidspunktet.

Vi tager forbehold for moms- og afgiftsændringer.
Solfilm på løbende meter afskæres manuelt, og er ikke lige afskåret elle vinkelret, men der er altid mere solfilm end man har bestilt. 

Der tages forbehold for prisfejl, udsolgte varer, samt fejl i oplyste data.

 

9. Almene betingelser:
Alle aftaler og tilbud baseres på vores købs- og leveringsbetingelser. Når varer bestilles, betragtes disse betingelser som accepterede. Afvigelse af disse købs- og leveringsbetingelser som ønskes af køberen, men som ikke er skriftlig godkendt af Solfilmgruppen A/S, betragtes som IKKE accepterede. 


10. Tekniske ansvar:
Det er købers ansvar at kende solfilmen, sælge eller montere det rigtige film til en given opgave, og have den nødvendige erfaring for at kunne montere disse produkter på en rigtig måde. Specielle monteringsanvisninger til lavenergiglas og udvendig montering, kan fås ved at rette henvendelse til Solfilmgruppen A/S. Solfilmgruppen A/S yder ingen garanti på glas og vinduer, man bør altid konsultere en glas fagmand, før man monterer solfilm i sine vinduer..

Alle data og godkendelser på produkter til forskellige vinduestyper, kan afvige under forskellige forhold/omstændigheder, og kan derfor udelukkende betragtes som vejledende. Man bør til hver en tid lave en forespørgsel til Solfilmgruppen hvis der kan opstå tvivl omkring en opgave hvor især specielle forhold gør sig gældende, eks. montering på alle former for lavenergiruder som kræver ekstra opmærksomhed. Det er kunden/køberens ansvar, at efterleve dansk lovgivning med hensyn til montering af solfilm i biler. 


11 Garanti:  

Alle vores solfilm og folier, har en produktgaranti på 2-12 år, afhængig af produkt og filmtype.

Solfilmgruppen A/S tilbyder til enhver tid, den enkelte producents produktgaranti.

Samme produkter kan afvige i lysgennemgang og farve fra rulle til rulle indenfor ca. 5%.

Hvis solfilm skal sammenmonteres, kan der forekomme farve/lys forskel i samlinger.
Nogle sol- og sikkerhedsfilm kan under nogle lysforhold, se en anelse mælkehvide ud, når de ses indefra og ud, hvilket skyldes en krafig UV belægning.

 

12. Online service: 
Solfilmgruppen A/S forbeholder sig retten til, at slette en bruger på www.solfilmgruppen.dk, hvis denne bruger ikke er aktiv på sitet i en periode på mere end 90 dage. Ved misbrug eller kopiering af data fra www.solfilmgruppen.dk, som bruges i anden sammenhæng end med produkter som sælges på dette site, kan dette give anledning til sagsanlæg i følge dansk lov om ophavsret.
Forhandlere kan ikke opnå højere rabat end den aftale, på nedsatte varer og varer på tilbud. Dog får man diferencen på sin faste rabat og den evt. højere rabat der måtte være online på shoppen.

Personoplysninger og trediepart:
Når du har besøgt solfilmgruppen.dk, ved vi følgende om dig: 
- Hvilke sider du har besøgt og hvornår
- Hvilken browser du bruger
- Hvis du har slået brug af cookies til i din browser-opsætning, vil en cookie blive sat i det øjeblik, du besøger solfilmgruppen.dk. Oplysningerne anvendes i forbindelse med afvikling af driften af solfilmgruppen.dk, samt til at give dig en bedre service i forbindelse med din oplevelse med Solfilmgruppen A/S.   

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering enten via vores kontaktformularer eller tilmelding til nyhedsbrev. Her indsamles oplysninger om bl.a. navn, adresse, postnummer, e-mail og interesser. Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

 

For at du kan indgå aftale med os på solfilmgruppen.dk, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og din E-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Solfilmgruppen A/S og Smartweb A/S.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Henvendelser angående dette skal ske til kundeservice på mail shop@solfilmgruppen.dk. Det er kun medarbejdere hos Solfilmgruppen A/S og Smartweb A/S der har og får adgang til dine oplysninger hos os, og kun i forbindelse med dit køb hos os. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Google Analytics og Cookies
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
“En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, ipad eller lignende med det formål at indhente data om brugeren.” Kilde og mere information: http://erhvervsstyrelsen.dk/
Solfilmgruppen.dk bruger cookies til at registrere færden på websitet. F.eks. hvor mange sider bliver besøgt, hvor lang tid de forskellige sider bliver besøgt og hvordan søgefunktionen bruges. Formålet er at indhente data om brugerens færden, for at forbedre brugervenligheden og funktionaliteten samt til udarbejdelse af statistik. Ved tilmelding af nyhedsbrev og kontaktformularer, indsamler vi personlige informationer (se længere nede under ‘brug af personoplysniknger’).

Indsigt og indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven og GDPR-regulativet:

Som registreret kunde hos Solfilmgruppen A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du kan altid få oplyst hvilke oplysninger vi har om dig, få dem rettet/opdateret, eller slettet, i disse tilfælde, kan du altid kontakte os på: shop@solfilmgruppen.dk.

Website: solfilmgruppen.dk
Virksomhedens juridiske navn: Solfilmgruppen A/S
Organisationsform: Aktieselskab
CVR: 20170492
Virksomhedsadresse: Roskildevej 16, 2620 Albertslund, Danmark
E-mailadresse: shop@solfilmgruppen.dk
Telefon: 70279027
Virksomhedens etableringsår: 1997


Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til shop@solfilmgruppen.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
kfst@kfst.dk
41 71 50 50 (Hverdage 9-12)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den Maj/2018.