MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

Solfilm 2024 - solfilmsæsonen kan starte

Oprettet d.

Foråret 2024 er her allerede og vi håber vel alle på på højere temperaturer og hos Solfilmgruppen håber vi på en god start på solfilmssæsonen! Vejrudsigterne ser allerede lovende ud og for Maj 2024 meldes om 9,2 daglige soltimer og hele 27 tørre dage så godt med sol forventes. Selvom temperaturerne lige nu ikke er så høje og måske ikke bliver så høje i Maj kan solen sagtens skabe gener. Som sædvanligt mærker vi en stigende interesse for solfilm i takt med det og solens tilbagevenden. Ubehaget ved et varmt indeklima og bekymringen for solens stråler motiverer vores kunder til at søge løsninger. Solfilm er naturligvis et oplagt valg og det også i 2024!

Blandt fordelene ved solfilm må som altid fremhæves

  • Solfilm giver et bedre indeklima. Dette gælder naturligvis både i private hjem men også for virksomheder. Læs her særligt om arbejdsmiljø og solfilm.
  • Solfilm reducerer UV stråling. Læs her om solfilm og UV stråling
  • Der er energibesparelser gemt i solfilm. Læs her hvor vi skriver om energibesparelser og solfilm
  • Solfilm kan også ganske enkelt begrænse indkig og sikre privatliv

 

Kom tidligt i gang med planlægningen!

Erhverv og større projekter
Vi er specialister i solfilm hos Solfilmgruppen og står altid klar til at tilbyde rådgivning om den optimale solfilm samt at udføre installationen. Hvis I overvejer et større projekt med montering af solfilm på vinduerne på jeres bygninger, såsom en skole, en kontorbygning, en butik eller et showroom kan det være en god idé at påbegynde planlægningen nu, så solfilmen er klar, når solen og foråret for alvor træder frem. Er i der i processen så kontakt os endeligt eller indhent et tilbud på montering af solfilm. Er man i tvivl om værdien og ønsker at læse mere så har vi på bloggen en case om solfilm i et showroom og læs her om solfilm i kontorbyggeri.

Køb selv
Man er som privat eller virksomhed selvfølgeligt også altid velkommen til købe solfilmen direkte i vores webshop. Vi praler af at have Danmarks største udvalg af solfilm og 30 års erfaring med solfilm. Husk at du altid kan altid bestille en vareprøve først og spørg endeligt hvis noget er uklart.

Vi ønsker alle godt forår og en god sommer med masser af solvarme men få solgener!


Læs videre om solfilm om UV stråling
Læs videre om solfilm og ovenlysvinduer
Læs videre om solfilm og sommerhuse
Læs videre om solfilm, solafskærmning og udestuer


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar