Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Maestro VISA MasterCard MobilePay

Solfilm på vinduer i sommerhuse

Oprettet d.

solfilm sommerhusMarkedet for salg af sommerhuse har været kogende i 2020 og 2021. Alene i januar 2021 ligger salget 84% over sidste år og det er en langt højere stigningsprocent and andre boligtyper. Det er helt banalt at fastslå at der har været en COVID-19 effekt som gør at danskerne tvivler på at der vil kunne holdes ferie i udlandet i samme omfang som tidligere. Efterspørgslen efter at leje sommerhuse er tilsvarende eksploderet og flere udlejere melder om tæt på alt udlejet for sommeren 2021.

 

Noget andet som desværre kan være kogende er temperaturen i sommerhuse. Særligt ældre sommerhuse er ofte meget små og særligt nyere sommerhuse som ofte er større har ofte store vinduespartier. Skarp og sol og varme gennem hele dagen kan skabe et trykkende indeklima i sommerhuset og være ubehageligt at opholde sig i gennem hele dagen. Endnu værre er det at skulle sove og især sove i om natten i ofte meget små værelser. I nogle områder af landet kan man også være plaget af myg og insekter, og man kan således næppe sove for åbne vinduer i sommerperioden. 

 

Det giver sjældent mening at investere i dyre klimaanlæg og ventilation i ændre sommerhuse men en rigtigt god ide er at få solfilm på sine vinduer og vinduespartier i sommerhuset. Solfilm på vinduerne i sommerhuset monteres direkte på vinduerne og giver en række fordele:

 

Solfilm reducerer solvarmen

- Med den rette solfilm kan man sagtens reducere solvarmen med over 50% i sommerhuset.

 

Solfilm reducerer indkig i sommerhuset

- Er i udfordrede med nysgerrige blikke ind i sommerhuset kan solfilm også begrænse indkigget.

 

Mindre falmning af møbler

- Solfilmen blokerer for stråler som vil falme interiør og møbler over tid så de bevares indbydende og holder deres værdi.

 

Med solfilm kan man således skabe et langt bedre indeklima i sommerhuset for både ejeren men også lejere. Lige nu anbefaler vi 3M Prestige til sommerhuse men man er naturligvis velkommen til at kontakte os og få hjælp til valget af solfilm til sommerhuset. Når solfilmen er indkøbt har vi en række guides til montering af solfilm.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar