MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

Case:Varmesænkning i showroom ved montering af solfilm

Oprettet d.

Et showroom er et sted man skal have lyst til at opholde sig og have et behageligt klima for de ansatte og naturligvis de besøgende. Et showroom kan blive udeligt varmt i sommerhalvåret. Showroomets funktion er at præsentere nogle produkter på den bedste måde og her kan solfilm faktisk spille op til flere roller.

Prodesign har sammen med Solfilmgruppen løst en del opgaver med montering af solfilm i showrooms. Det primære for vores kunder har været at skabe et behageligt klima og da showrooms ofte har meget store vinduespartier kommer der naturligvis meget sol og varme ind som kan være generende. Der er solfilm den optimale løsning. Skarp sol har imidlertid den effekt at interiør kan falme og det løser solfilmen også. Endeligt kan en lidt mørkere solfilm på vinduerne være med til at skabe et eksklusivt udtryk og faktisk hindre udsyn udefra.

Et eksempel på en opgave er et showroom hos en bilforhandler hvor man var plaget at den direkte solvarme og for meget lys i skærme. Valget af solfilm faldt i samarbejde med kunden på Stainless Steel 25 som er meget effektiv mod især solvarme, men kan tager toppen af den sollys, som kommer gennem vinduerne i showroomet.

Kigger man på økonomien i en løsning med solfilm skal man ofte holde det op imod andre løsninger hvor man installerer dyr i drift aircondition eller måske irriterende smålarmende lokale blæsere. Her er solfilm et godt alternativ. Tag endeligt fat i os såfremt i har en udfordring med for meget varme og ønsker en varmesænkning med solfilm i et showroom!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar