MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

Solfilm til bil? Læs 5 gode grunde

Oprettet d.

Hos Solfilmgruppen får vi mange henvendelser og spørgsmål om solfilm til biler. Et af de vigtigste spørgsmål er om hvad man må montere af solfilm i biler. Deter vigtigt at fastslå at man ikke må montere solfilm i de forreste ruder men gerne de bagerste sideruder og naturligvis bagruden. Her er de 5 vigtigste årsager i  vilkårlig rækkefølge til at montere solfilm i bilen. 

 

 

Solfilm på biler og energibesparelser  

1 - Energibesparelser

Solfilm i bilen sænker temperaturen i bilen og nedsætter behovet for at bruge aircondition og klimaanlæg. Alle anlæg i bilen som trækker på motoren koster energi og forskellige steder på nettet anslås dette til at udgøre 0,1-1 l liter brændstof per 100 kørte km. Arbejder klimaanlægget på højtryk i sommervarmen viser undersøgelser imidlertid at brændstofforbruget kan være helt op til 30% højere ved bykørsel og 5-15% generelt (kilde: https://www.motormagasinet.dk/article/view/195942/dyr_aircondition). Solfilmen hjælper derved med at spare energi og kan således hurtigt være tjent hjem!

     
Solfilm i bilen udseende  

2 - Udseende

Solfilm giver din bil et særligt elegant udseende men pas på med de billige solfilm! Med en god kvalitetssolfilm kan din bil få et eksklusivt og elegant look. Så endeligt væk med de grimme solskærme med børnemotiver som skæmmer rigtigt mange bilruder.

     
Solfilm i bilen - beskyttelse  

3 Beskytter kabinen

Solfilm beskytter også din interiør og kabine mod for tidlig blegning af læder og stof. Skarp sol kan være særlig hård og et for bleget interiør kan nedsætte værdien af din bil ved salg.

     
Solfilm i bilen  tyveri  

4 Indbrud og tyveri

Ifølge tal fra Danmarks statistik var der i årene 20113- 2014 gennemsnitligt mellem 5.500 og 6.600 såkaldte "tyveri fra bil" hvert kvartal (kilde: https://www.dst.dk/da/Statistik/nyt/NytHtml?cid=19193). Det rammer specielt biler parkeret på øde steder, men også varebiler som kan indeholde værdifuldt værktøj og computere er populære mål. Mørk solfilm kan hjælpe med at forhindre indbrud og tyveri samt nysgerrige kig ind på bagsæderne. Så gør det straks mindre at børnene glemmer en iPad på bagsædet hvis der ikke så godt kan kigges ind.

     
Solfilm i bilen imod varme     

5 Beskyttelse imod sol og varme

Op til 60% solreduktion fås ved brug af solfilm i bilen så dyr og børn i bilen får en meget mere behagelig rejse. Det handler ikke kun og varmen og sollyset som kan være særdeles ubehageligt på køreturen men solfilmen kan også reducere refleksioner på skærmen på Ipad'en og blændende lygter. Solfilmen hindrer også UV stråling som dine børn og dyr udsættes for på bagsædet.

 

Klik her og se vores udvalg af >solfilm til biler<

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar