MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

Solfilm priser og kvaliteter, hvad er forskellen...?

Oprettet d.

Selv for et trænet øje, er det umuligt at se på en solfilm, om den er god eller dårlig, effektiv eller ligegyldig. Det er derfor ofte svært at vurdere prisen på solfilm. Så hvad er en god solfilm og hvad koster solfilm? Det skal vi forsøge at besvare her.
 

For 10-15-20 år siden, var der nogle ganske få producenter af solfilm i hele verden. De fleste kender nok navnet 3M og måske også SolarGard, begge producerer fantastisk god solfilm, som har været på markedet i rigtig mange år. Især 3M er garant for supergode produkter, også når det gælder solfilm, og bare navnet alene udstråler kvalitet, men nok også høje priser. Solfilmgrupper er autoriseret 3m solfilm montør og man kan se vores 3M solfilm udvalg her. Og netop det at have været på markedet i mange år, uden så mange konkurrenter, og med et supergodt brand, gør at man nok altid vil være lidt foran alle de nye producenter der dukker op.


Da de koreanske bilmærker kom til Danmark for snart mange år side, var mange skeptiske og tilbageholdende, og have svært ved at tage de nye bilmærker til sig, og det selvom de var billige og garantien på mange af dem, var yderst interessante. Måske de første modeller ikke var 100% perfekte, men de kom efter det som årene gik, og her i 2018 er sagen en helt anden. Vi har set hvor gode bilerne er, vi kender alle nogen som har en koreansk bil, og som sikkert er glade for den.

Helt det samme kan man sige om solfilm, de få store og ældste producenter har fået baghjul. For 5-10 år siden, begyndte der at strømme billig solfilm fra Korea, Kina, Tyrkiet osv. ind over Danmark. Det var billigt, og ja, det meste var noget rigtig skidt, holdbarheden var i bund, og solfilmene var ikke effektive, og i løbet af kort tid, var de ofte falmet helt væk. Så den solfilm der koster lidt mere er pengene værd.

Hvad koster solfilm?

Men i dag er sagen en helt anden, der er flere superdygtige producenter af solfilm rundt om i verden, som laver solfilm som holder længere, har bedre garanti og som afviser mere varme og lys, end de gode gamle traditionelle mærker. Ens for alle de nye er, at de er helt fremme med udvikling af nye solfilm, som stadig bliver mere og mere effektive men koster altså lid mere. For kunden har det betydet billigere alternativer, flere muligheder og generelt bedre solfilm. Konklusionen er derfor, at bare fordi man ikke kender navnet på den solfilm man køber, behøver det ikke være noget skidt. 

 

Se  indvendige solfilm

Se udvendige solfilm 

 


De dyreste solfilm er ofte udvendige solfilm, især de helt neutrale, som afviser rigtig meget solvarme (omkring 50%). Disse solfilm er meget eftertragtede, da de er supereffektive, og ikke ses med det blotte øje. Men generelt koster alle udvendige solfilm lidt ekstra, da de har en stærkere konstruktion, et bedre UV belægning, kraftigere klæber (lim) og en bedre ridsebelægning. Neutrale solfilm til indvendig montering, og som er meget effektive mod solvarme, ligger også en smule højere i pris end andre gode solfilm. At få næsten helt gennemsigtige/usynlige solfilm til at afvise rigtig meget solvarme er en kunst, derfor koster de også meget at udvikle.


De billigste solfilm er typisk solfilm med spejleffekt. Det er nok ”folkevognen” i vores verden. Alle har den i programmet, det er en af de først udviklede solfilm overhovedet, så den kan alle lave, og til en fornuftig pris. Det vigtigste når du køber solfilm er nok, som så meget andet i øvrigt, at du køber det et sted hvor du føler dig tryg, og hvor du fornemmer de ved noget om det de sælger. For til syvende og sidst, er du ikke bedre stillet, end det sted du handler, har evnen og viljen til at hjælpe dig videre, hvis noget ikke er som du forventer.

Når du køber solfilm hos Solfilmgruppen er du sikret et kvalitetsprodukt - her er ingen "billige efterligninger"


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar