MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

Har solfilm værdi når solen ikke skinner?

Oprettet d.

Vi oplever enorm forskel i travlhed og besøg på webshop de dage hvor solen er skarp og man sikkert er generet af solvarme. Er solen så ikke så skarp en enkel dag falder aktivitetsniveuet imidlertid betragteligt. Man kan måske få den oplevelse at nogen tænker at solfilmen ikke har værdi men så kommer solen igen og behovet opstår igen. 

Men solfilm har stadig værdi selv når solen ikke skinner direkte på vinduerne. Selvom solfilm primært bruges til at reducere solens indtrængning af varme og skadelige UV-stråler, har solfilm også andre fordele, der gør solfilm nyttigt i forskellige vejrforhold.

Selv når det er overskyet eller regnvejr, kan solfilm stadig reducere mængden af varme, der trænger ind i et rum eller en bil. Solfilm kan hjælpe med at bevare en mere behagelig indendørstemperatur ved at reducere opvarmningen, selv når solen er skjult bag skyer.

Derudover kan solfilm også bidrage til at reducere blænding fra lyskilder som gadelamper, refleksioner fra sne eller våde overflader samt modvirke genskin fra modkørende biler. Disse fordele ved solfilm er relevante uanset vejrforholdene og kan forbedre både komforten og sikkerheden, selv når solen ikke skinner direkte.

Solfilm for at undgå indkig

Flere af vores kunder har i øvrigt ikke reducering af solvarme og skarp sollys som første prioritet. De er ude efter at afblænde vinduer for at undgå indkig. Den opgave kan flere folier løse men solfilm er meget velegnet. Det uanset om det handler om at undgå at nogen kigger ind i et privat hjem eller undgå indkig i en virksomhed.

Det er værd at bemærke, at solfilm kan have forskellige typer og niveauer af reduktion af solvarme og begrænsning af indkig, så deres effektivitet kan variere. Derfor er det vigtigt at vælge en solfilm med passende egenskaber, der opfylder dine behov, uanset om det er i solrigt eller overskyet vejr.

Mere relevant viden om solfilm:

Læs om solfilm og indeklima
Læs om solfilm og energibesparelser
Læs om solfilm og moderne nybyggeri
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar