MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

3M vinduesfilm preferred partner

Oprettet d.

Solfilmgruppen og Prodesign er i 2022 blevet udvalgt til officiel 3M montør af vinduesfilm. Det indebærer at medarbejdere certificeres i montering af produkter fra 3M og opnår den højeste viden om 3M solfilm. Det indebærer at vi kan yde den allerbedste service og rådgivning om de højteknologiske solfilm fra 3M.

Vi er rigtigt glade for, at vi efter certificering af medarbejderne er sluppet igennem nåleøjet, så vi nu kan kalde os 3M Preferred Partner inden for leverance og montering af vinduesfilm”, fortæller Brian Henriksen, ejer af Solfilm og Prodesign.  "Det åbner for helt nye muligheder for både virksomheder og privatkunder, som gerne vil gøre brug af vinduesfilm fra den amerikanske gigant 3M. Det gælder uanset, om man er på udkig efter solfilm til bygninger eller sikkerhedsfilm" tilføjer Brian Henriksen.

 

Solfilm fra 3M er metalfri og giver en optimal balance mellem det lysindfald og varmeafvisning. Op til 97% af solens farlige infrarøde stråler bliver afvist og det samme gør op til 60% af den solvarme, der kommer ind gennem vinduer. Det giver en væsentlig energibesparelse, da solfilm sænker behovet for aircondition. Samtidig er solfilm med til at forlænge levetiden for interiør og møbler hvilket kan være meget vigtigt for virksomheder, butikker og showroom.

Se vores udvalg af 3M solfilm og tag en dialog med os såfremt i har en større monteringsopgave. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar