MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

Solfilmsæsonen 2022 kan starte

Oprettet d.

Foråret 2022 er stærkt på vej og med det får vi forhåbentligt højere temperaturer og solfilmsæsonen kan starte!  Vejrprognoserne ser allerede gode ud og der loves sol langt ind i marts 2022. Vi ser som sædvanligt et stigende interesse for solfilm i takt med solens komme og stigende temperatur. De gener solen kan bringe såsom ubehageligt indeklima og solens stråler får vores kunder til at søge løsninger og solfilm er naturligvis oplagt. Måske kommer man også i tanke om eller erfarer undervejs at solens farlige UV stråler kan være en god ide at forholde sig til.


Figuren fra Google Trends viser at interessen for solfilm og søgninger på Google stiger kraftigt i marts hver år.

 

 

Hos Solfilmgruppen er vi eksperter i solfilm og står altid til rådighed for rådgivning om den bedste solfilm ligesom vi gerne påtager os opgaver med montering af solfilm. Påtænker i et større projekt med montering af solfilm på jeres bygninger på eksempelvis en skole, en kontorbygning eller et showroom kan det være en god ide at starte nu så solfilmen er parat når solen og foråret rigtigt sætter ind.

Hos Solfilmgruppen har vi startet sæsonen med et prisfald på de populære solfilm fra 3M. Vi anbefaler de effektive solfilm 3M prestige 40 og 3M Prestige 70. Se de nye priser på 3M solfilm.

Solfilmsæsonen 2022 skal nok blive en succes!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar