Folie og film til vinduer og glas så man ikke kan se ind i kontormiljøer

Oprettet d.

Der er en række forskellige muligheder i åbne kontormiljøer med glaspartier, såfremt man har udfordring med nysgerrige blikke og gerne vil begrænse indkig i lokalerne og kontorerne. Indkig kan både være generende for dem i lokalerne men også skabe et rodet udtryk i gange og opholdsarealer såfremt der er helt "gennemsigtigt" i  kontormiljøet. Der er potentielt to steder man kunne have lyst til begrænse indkig. Indendørs i virksomheden og indkig fra gange ind i lokaler eller indkig udendørs via almindelige vinduer.

Begrænse indkig gennem glaspartier indendørs
Solfilmgruppen tilbyder en række muligheder indenfor folier og film man kan påføre på glaspartier så man ikke kan se ind. En del virksomheder har glæsvgge mellem lokaler mens andre benytter glasvægge til at adskilte åbne kontormiløjer. Vi foreslår altid sandblæst folie som fås i enkle eller mange designede folier. Sandblæst folie kan således begrænse mulighederfor for at kigge gennem glasvæggen betragteligt eller 100%. Der er således rige muligheder for at lave elegante løsninger som pynter i kontormiljøet og gør at man ikke kan kigge ind. Har du en kreativ ide med at eksempelvis anvende dit logo i folien løser vi naturligvis også gerne den opgave. Kontakt os her hvis du har behov for en specialløsning med sandblæst folie.

 

Sandblæste folier hæmmer ikke for at lyset kan trænge ind så der skabes ikke behov for mere belysning. Se vores udvalg her og kontakt os gerne for selve monteringsopgaven. Man kan faktisk selv montere folien ret nemt og vi stiller en del videoer til rådighed. Se ekesmpelvis herunder hvorledes man monterer sandblæst folie.

 


Begrænse indkig gennem vinduer udendørs

Er udfordringen at indkigget sker gennem almindelige vinduer er der flere løsninger. Udover den sandblæst folie kan man også vælge en udvendig solfilm i form af en spejlende solfilm der begrænset indkigget gennem vinduet men uden at det hundrer kig ud af vinduet.

Solfilm har den yderligere fordel at man kan reducere blænding, UV stråler og solvarme. Begge dele skaber et meget bedre arbejdsklima udover at det naturligvis begrænser mulighederne for at kigge ind. Vi giver også gerne her et bud på opgaven og montering af solfilm .


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar