MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

Folie og film til vinduer og glas så man ikke kan se ind i kontormiljøer

Oprettet d.

Ikke kigge ind i hjem eller kontorlokaler gennem vinduer

Har man brug for at begrænse indkig i et hjem eller et kontormiljø foreslår vi en solfilm med spejleffekt. Udover at sikre privatliv har den også de gavnlige gevinster som solfilmen tilbyder. Vi foreslår en indvendig solfilm som man enten selv kan montere eller bede os give et tilbud og pris på hvis det er en lidt større opgave for eksempelvis en institution eller virksomhed. Vi har monteret solfilm i over 25 år så vi ved hvad det handler om.

 

Ikke kigge ind i kontormiljøer mellem kontorlokaler

Der er en række forskellige muligheder i åbne kontormiljøer med glaspartier, såfremt man har udfordring med nysgerrige blikke og gerne vil begrænse indkig i lokalerne og kontorerne. Indkig kan både være generende for dem i lokalerne men også skabe et rodet udtryk i gange og opholdsarealer såfremt der er helt "gennemsigtigt" i  kontormiljøet. Der er potentielt to steder man kunne have lyst til begrænse indkig. Indendørs i virksomheden og indkig fra gange ind i lokaler eller indkig udendørs via almindelige vinduer.

Begrænse indkig gennem glaspartier indendørs
Solfilmgruppen tilbyder en række muligheder indenfor folier og film man kan påføre på glaspartier så man ikke kan se ind. En del virksomheder har glasvægge mellem lokaler mens andre benytter glasvægge til at adskilte åbne kontormiløjer. Vi foreslår altid sandblæst folie som fås i enkle eller mange designede folier. Sandblæst folie kan således begrænse mulighederne for at kigge gennem glasvæggen betragteligt eller 100%. Der er således rige muligheder for at lave elegante løsninger som pynter i kontormiljøet og gør at man ikke kan kigge ind. Har du en kreativ ide med at eksempelvis anvende dit logo i folien løser vi naturligvis også gerne den opgave. Kontakt os her hvis du har behov for en specialløsning med sandblæst folie.

 

 

Sandblæste folier hæmmer ikke for at lyset kan trænge ind så der skabes ikke behov for mere belysning. Se vores udvalg her og kontakt os gerne for selve monteringsopgaven. Man kan faktisk selv montere folien ret nemt og vi stiller en del videoer til rådighed. Se eksempelvis herunder hvorledes man monterer sandblæst folie.

 


 

Kommentar(er) 2

  • Hanne Møller Madsen
    Hanne Møller Madsen

    Kig ud ikke ind film til 4 vinduer ca 90x200 cm monteret og med en film der giver lavest mulig forvrængning af dagslyset udenfor. Hvad koster det? Med venlig hilsen Hanne

    Svar

Skriv din kommentar