MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

Solfilm til butiksvinduer

Oprettet d.

Sommerperioden kan være svær for mange butikker. Sol og tørke driver ikke ligefrem store mængder af de loyale kunder til og der kan derfor være stille i gågader. Nogle gågadeforeninger forsøger sig med aftenåbent og underholdning for at drive kunder til. Omvendt vil der i mange byer være en del turister som kan skæppe i kassen i butikkerne og cafeerne. Turister er ofte købelystne og turisme er generelt i kraftig vækst i Danmark. I 2018 var der hele 53,9 millioner overnatninger i Danmark af udenlandske og danske turister iflg. Danmarks Statistik og 2018 var således endnu et rekordår.

 

Som butiksejer er der en øvelse man kan gøre for at gøre oplevelsen i butikken bedre såfremt der er skarp sol og varme over sommeren. I skrivende stund meldes der om en meget varm sommer i Danmark og masser af solskinstimer. Vi glæder os og men alt er ikke fryd og gammen med solen, varme og butiksvinduer. Vi anbefaler at der monteres solfilm på butiksvinduer som vender ud mod solen. Læs her om hvorfor.

 

solfilm butiksvinduer

Solfilm på butiksvinduer har en række fordele:

 

1) For kunder og de ansatte vil solfilmen skabe et bedre indeklima i butikken og være med at sikre at butikken ikke er ulidelig at opholde sig i. De ansatte vil således være mere effektive og mindre trætte hen på eftermiddagen. Måske kan det få kunden til at blive lidt længere udover at de ansatte vil opleve et bedre arbejdsmiljø. Vi kender alle til butikker der er uligelige at opholde sig i. Den rette solfilm kan faktisk afvise helt op til 66% af solvarmen.

 

2) Kan solfilmen således tage toppen af varmen er der således også besparelser at hente på dyre aircondition eller ventilatorløsninger. Sådanne løsninger kan ikke siges at være grønne og kan væe dyre at anskaffe sig, dyre i drift og pynter ikke i butikken.

 

3) Solfilmen beskytter imod falmning af varer som befinder sig i butiksvinduet eller rammes af solen. Det kan være eksempelvis tøj eller andre varer som er påvirkelige af skarp sol.

 

Vi anbefaler en neutral solfilm til butiksvinduer da solfilmen naturligvis ikke må begrænse indkigget gennem vinduet men kun blokerer for solvarmen og UV strålerne. Se udvalget af neutrale solfilm her

 

Solfilmgruppen har leveret solfilm til mange butikker, cafeer og andre steder hvor kunder og ansatte skal befinde sig godt. Både små butikker men også de store kæder som prioriterer et godt indeklima for kunder og ansatte.

 

I vores webhop kan man således købe solfilm efter mål så det nøjagtigt passer jeres butiksvinduer,  men vi giver også gerne et bud på monteringsopgaven hvis i vil have en professionel montør til at montere solfilmen. Vi giver gerne et tilbud på monteringsopgaven her.

 

En anden løsning til butiksvinduer er at montere sikkerhedsfilm på butiksvinduer. Sikkerhedsfilm afviser også i nogen grad sol men sikkerhedsfilm til butiksvinduer handler mere om at beskytte sin butik imod vandalisme og indbrud. Læs mere her om sikkerhedsfilm.


Kommentar(er) 1

  • Peter Gaarde
    Peter Gaarde

    Solfilm på butiksvinduer

    Svar

Skriv din kommentar