Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Maestro VISA MasterCard MobilePay

Solfilm til butiksvinduer

Oprettet d.

Sommerperioden kan være svær for mange butikker. Sol og tørke driver ikke ligefrem store mængder af de loyale kunder til og der kan derfor være stille i gågader. Nogle gågadeforeninger forsøger sig med aftenåbent og underholdning for at drive kunder til. Omvendt vil der i mange byer være en del turister som kan skæppe i kassen i butikkerne og cafeerne. Turister er ofte købelystne og turisme er generelt i kraftig vækst i Danmark. I 2018 var der hele 53,9 millioner overnatninger i Danmark af udenlandske og danske turister iflg. Danmarks Statistik  og 2018 var således endnu et rekordår.

 

Som butiksejer er der en øvelse man kan gøre for at gøre oplevelsen i butikken bedre såfremt der er skarp sol og varme over sommeren. I skrivende stund (Juni 2019) meldes der om en meget varm sommer i Danmark og masser af solskinstimer. Vi glæder os og anbefaler at der monteres solfilm på butiksvinduer som vender ud mod solen. Læs her om hvorfor.

 

solfilm butiksvinduer

Solfilm på butiksvinduer har en række fordele:

 

1) For kunder og de ansatte vil solfilmen skabe et bedre indeklima i butikken og være med at sikre at butikken ikke er ulidelig at opholde sig i. Den rette solfilm kan afvise helt op til 66% af solvarmen. Måske kan det få kunden til at blive lidt længere og de ansatte vil opleve et bedre arbejdsmiljø. Kan solfilmen tage toppen af varmen er der således også besparelser at hente på dyre aircondition eller ventilatorløsninger.

 

2) Solfilmen beskytter imod falmning af varer som befinder sig i butiksvinduet eller rammes af solen. Det kan være eksempelvis tøj eller andre varer som er påvirkelige af skarp sol.
 

Se vores store udvalg af solfilm her hvor man kan købe solfilm efter mål så det nøjagtigt passer jeres butiksvinduer,  men vi giver også gerne et bud på monteringsopgaven hvis i vil have en professionel montør til at montere solfilmen. Vi giver gerne et tilbud på monteringsopgaven her.

 

En anden løsning til butiksvinduer er at montere sikkerhedsfilm. Sikkerhedsfilm afviser også i nogen grad sol men sikkerhedsfilm til butiksvinduer handler mere om at beskytte sin butik imod vandalisme og indbrud. Læs mere her om sikkerhedsfilm.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar