MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

Sikkerhedsfilm til vinduer - hvordan fungerer det?

Oprettet d.

Sikkerhedsfilm til vinduer er en stærk film der typisk monteres indvendigt med almindeligt vand og monteringssæbe. Der er en række fordele ved at montere sikkerhedsfilm. For det første er sikkerhedsfilmen uhyre effektiv og holder sammen på ruden hvis den rammes af flyvende genstande eller udsættes for tryk på anden vis. En almindelig rude vil under knusning skabe glassplinter som kan ødelægge inventar og møbler eller sågar ramme personer som er til stede i det lokale hvor vinduet smadres. Sikkerhedsfilm skaber således en meget stærk hinde der holder sammen på glasfragmenterne.

For det andet vil sikkerhedsfilmen også i et omfang afværge indbrudsforsøg. Når den kriminielle oplever at vinduet ikke smadres og giver adgang til at åbne vinduet kan det afskrække vedkommende som så opgiver sit forehavende. Herunder er vist et indbrudsforsøg i en butik hvor sikkerhedsfilmen effektivt formår at stoppe indbrudsforsøget.

 


Sikkerhedsfilm er nemt at montere og har udover de ovennævnte fordele også den egenskab at blokere for solens skadelige UV stråler men uden at stoppe sollyset. Herunder er vist montering af sikkerhedsfilm og det færdige resultat. Man kan således ikke se at vinduet har fået monteret sikkerhedsfilm. Solfilmgruppen tilbyder i øvrigt sikkerhedsfilm udskåret efter mål så det netop passer jeres vinduer.

 

 

Hvem kan have glæde af sikkerhedsfilm på vinduer?

 

Virksomheder, offentlige institutioner og butikker udsatte steder som har en historik med indbrud, hærværk og vandalisme kan med udgangspunkt i ovennævnte få monteret sikkerhedsfilm. Husk at sikkerhedsfilm er beskyttelse 24/7 så hvis uheldigt er ude og man har været udsat for indbrudsforsøg eller hærværk i løbet af natten så er det ulig nemmere at komme i gang med dagens arbejde end såfremt vinduet ligger i tusinde stykker og lokalet skal sikres. Man kan også forestille sig produktionsmiljøer af eksempelvis fødevarer og luksustøj som skal kasseres såfremt glassplintrer er overalt. Husk også at udstillede varer i vinduet og inventar beskyttes imod UV stråler via sikkerhedsfilmen og derfor undgår falmning.

Solfilmgruppen har gennem årene leveret sikkerhedsfilm til bla. politiet, ambassader, lufthavne, museer og eksklusive butikker og giver gerne et tilbud på monteringsopgaven.

 

Private hjem kan også få glæde af sikkerhedsfilm. De samme overvejelser omkring sprængte ruder gør naturligvis sig gældende og investeringen i sikkerheds kan hurtigt betale sig tilbage. Iflg. Bolius er den mest almindelige indbrudsform knuste ruder som udgør ca. 20% af indgangsvejene til boligen under indbrud hvorimod hoveddøre og kælderdøre kun udgør 13% tilsammen. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar