MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

Solfilm og vinduesfolie på Grønland

Oprettet d.

Solvarme på Grønland adskiller sig væsentligt fra solvarme i Danmark på grund af de forskellige klimatiske forhold. Grønland har lange og kolde vintre med temmelig lidt sollys og korte, men lyse somre med næsten konstant sollys. Det sidste særligt i de nordlige dele. I Nuuk er der eks. gns 7 dagstimer med sol mod 8 i København i juni. Til gengæld er temperaturen ca. dobbelt så høj i København.

 

solfilm på grønland


Midnatssol i Grønland er også et helt særligt fænomen hvor solen ikke går ned om natten. Det sker nord for den nordlige polarkreds i sommermånederne. Når der er midnatssol i Grønland glider dag og nat sammen og det er en helt særligt fænomen som også tiltrækker turister og det kan variere fra få dage til flere måneder og længere jo mere nordpå man kommer.

Hos Solfilmgruppen oplever vi flere og flere henvendelser fra Grønland omkring solfilm. De gener omkring skarp sol og for megen solvarme rammer naturligvis også boliger og virksomheder på Grønland og derfor efterlyses løsninger som kan afhjælpe dette. Solfilm er nærliggende og en god løsning. Vi sender således jævnligt pakker med solfilm i rulle eller udskåret på egne mål til Grønland. Fragt og fragtomkostninger til Grønland til være en udfordring men vi er glade for at kunne præsentere nye fragtpriser. Vi kan således nu sende til solfilm til Grønland for DKK 495. Læs nærmere vilkår og om fragttid på vores handelsbetingelser nederst på siden.

Læs videre om solfilm om UV stråling
Læs videre om solfilm og ovenlysvinduer
Læs videre om solfilm og sommerhuse
Læs videre om solfilm, solafskærmning og udestuer


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar