MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

Sikkerhedsfilm til vinduer

oprettet d.

Sikkerhedsfilm til vinduer

Sikkerhedsfilm til vinduer bruges bla. til:

 

  • Sikring mod flyvende glassplinter i fødevareindustrien
  • Sikring mod uheld og glassplinter på glasafskærmninger i det offentlige rum
  • Sikring mod indbrud og følgeskader pga. flyvende glassplinter

 


Hvis man udelukkende ønsker at have en middel beskyttelse mod flyvende glassplinter hvis et uheld opstår, kan man vælge vores tyndeste sikkerhedsfilm CLEAR 200. Denne sikkerhedsfilm er udelukkende til at holde sammen på itu slået glas, hvis vinduet revner eller knækker, ved mindre uheld, såsom at en bold rammer vinduet.


Hvis man ønsker at have en lidt bedre sikring, som holder bedre sammen på glasset, hvis eks. en person skubbes ind i et vindue, kan man med fordel opgradere til vores CLEAR 400. Denne sikkerhedsfilm giver en bedre sikring end CLEAR 200, og prisen er tæt på den samme. Ønsker du denne solfilm med indbygget spejleffekt, kan du vælge CLEAR 480 SILVER 20, den afviser også varme og lys, og gør det lidt svære at kigge ind igennem dine vinduer.


Når man taler sikkerhed i det offentlige rum, eller virksomheder hvor mange mennesker færdes samme sted, og hvor der er meget glas, anbefaler vi altid CLEAR 700. Det er en sikkerhedsfilm som er meget kraftig, og som holder til noget mere. Dvs. efter en skade er opstået, vil filmen ofte stadig være i et stykke, og holde effektivt sammen på glasset. Ønsker du denne solfilm med indbygget spejleffekt, kan du vælge CLEAR 880 SILVER 20, den afviser også varme og lys, og gør det lidt svære at kigge ind igennem dine vinduer.


Hvis man frygter indbrud, er denne film også et fornuftigt valg, da den gør det svære at slå glasset i stykker, og ikke mindst, svære at komme igennem.

CLEAR 880 er en meget tyk og effektiv sikkerhedsfilm. Den bruges næsten udelukkende til at besværliggøre indbrud. SAFO 880 bruger vi til bla. politiet, ambassader, lufthavne, museer og eksklusive butikker. Som alle vores andre sikkerhedsfilm, holder den også samme på itu slået glas, men det bedste er nok, at den er supereffektiv mod flyvende genstande som kan ramme dine vinduer.


Sikkerhedsfilm monteres direkte på glasset, typisk på den indvendige side, og med almindelig vand og monteringssæbe. Da sikkerhedsfilm er meget tykt, i forhold til almindelig solfilm, kan det stærkt anbefales, at man bestille stykkerne udskåret på færdige mål, så man kun skal montere filmen.


For at få mest mulig ud af din sikkerhedsfilm, skal man fuge alle kanter med en syrefri fuge. Fugen skal helt dække 5 mm. ind over sikkerhedsfilmen, og 5 mm. ind på vinduesrammen. På den måde, får filmen fat i rammen, og holder sig sammen med denne, hvis uheldet en dag er ude. Uden fuge, vil dine vinduer være sårbare, hvis eks. en tung sten bliver kastet ind i den ene hjørne af vinduet. Dette vil kunne bevirke, at stenen måske kan presse sikkerhedsfilmen og ruden ind i lokalet, og derved har man ikke den beskyttelse man havde forventet. Derfor, altid fuge hvis du ønsker optimal sikkerhed mod især indbrud og flyvende genstande.


Sikkerhedsfilm skal skæres helt lige, og ligge ca. 1,5 mm. fra vindues- eller gummikanten på vinduet. Så når du måler op til sikkerhedsfilm, og du eks. har et vindue som er 1000 x 1000 mm., skal du trække 1,5 mm. fra i hver side, + top og bund, så bestillingsmålet bliver derfor 997 x 997 mm. Bruger du den fremgangsmåde, og dine vinduer ellers er lige og kvadratiske, passer sikkerhedsfilmen 100% til netop dine vinduer, hvis du bestiller her på shoppen.


Er du en offentlig institution eller virksomhed, Hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige løsning til dine vinduer, og monteringen klarer vi også, uanset hvor i Danmark du befinder dig.

 

Se et udvalg af alle vores sikkerhedsfilm til vinduer her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar