MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

Fjernelse af anlægsloftet og forbedring af indeklima i offentlige bygninger

Oprettet d.

Anlægsloftet er et udtryk for det beløb, som alle 98 kommuner i Danmark samlet set må afsætte og bruge til renoveringer og nye bygninger. Anlægsloftet har været en kontroversiel størrelse fordi det har parkeret mange gode renoveringsprojekter og forbedringer af eksisterende bygninger. Kommunerne har således jævnligt beklaget sig over anlægsloftet.

 

For at støtte dansk økonomi særligt på grund af situationen under COVID-19 blev det aftalt mellem regeringen og KL at anlægsloftet skulle ophæves for 2020 og det har i den grad sat gang i byggeprojekter over hele landet. Alene i Københavns Kommune vedtog mellemmer af udvalget at fremrykke byggeprojekter for flere hundrede millioner kroner over har i øvrigt afsat yderligere 690 millioner til 2021 dedikeret til anlægsbudgettet.

 

En nærliggende brug af anlægsbudgettet kunne være at investere i bedre indeklima i offentlige bygninger. Bygninger som huser skoler, hospitaler, kontormedarbejdere og fungerer som opholdsrum for elever, personale og borgere kan få mærkbare gevinster vedet bedreindeklima.

Her hos Solfilmgruppen oplever vi allerede interesse for solafskærmning og indeklimaet på skoler men solafskærmning kan også brugere bredere i offentlige bygninger. Ved afvisning af skarp sol og reducere blænding i eksempelvis computerskærme, kan man opnå et markant bedre indeklima og arbejdsmiljø i offentlige bygninger. Vi står altid parat til at rådgive omkring den mest effektive solafskærmning i offentlige bygninger. Kontakt os her

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar