Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Maestro VISA MasterCard MobilePay

Solfilm, spejlfilm, vinduesfilm, klæbefolie eller sandblæst folie?

Oprettet d.

Vi får her hos Solfilmgruppen ofte en del henvendelser om hvilket eller hvilke produkter man skal vælge. Vi oplever at begreber som solfilm, spejlfilm, vinduesfilm, klæbefolie og sandblæst folie benyttes lidt i flæng. Og det er faktisk slet ikke de eneste ord vi hører.

Nogle gange efterlyses mørklægningsfolie, rudefilm, spejlfolie, solfilter og eksempelvis det generelle vinduesfolie. Vi forsøger her at afklare hvad de forskellige begreber dækker over og hvad der adskiller dem. Noget som begreberne dækker over er typisk et specifikt behov og hver folie/film dækker et eller måske flere behov. 

Alt hvad du finder her i webshoppen - naturligvis foruden solgardiner - er vinduesfolie, rudefilm eller vinduesfilm som monteres enten udvendigt eller indvendigt på vinduet. Dernæst handler det om hvilket behov man har.


Forbedring af indeklima
Ønsker man primært at regulere indeklimaet via at begrænse solens vej ind i boligen eller kontoret ja - så er vi ovre i solfilm. Solfilm fås i mange typer og hver har deres evne til at begrænse sol- og lysgennemgang. Se vores udvalg af solfilm. Sekundært kan en solfilm også have kvaliteter som handler om at begrænse indkig men også skabe et eksklusivt look.

 

Begrænsning af indkig

Solfilmens evne til at begrænse indkig har vi tidligere skrevet om her. Det handler dels om privatliv i boligen men også i kontormiløet hvor der skal skabes arbejdsro. Når man som kunde derfor efterlyser spejlfilm, spejlfolie eller mærklægningsfolie så er det typisk de motiver man har og som er det primære. Til kontormiljøet anbefaler vi sandblæst folie til lokaleadskillere og døre til at skabe ro i åbne kontormiljøer. Sandblæst folie kan i øvrigt designes med mønstre og logoer og giver et professionelt udseende. Handler det om nysgerrige blikke udefra anbefaler vi spejlende solfilm hvor man både hæmmer indblik men også henter gevinsterne i indeklimaet.

Husk - vi står altid parate til spørgsmål om vores produkter. Der er ingen dumme spørgsmål og vi anerkender der er mange produkter at vælge imellem og valget af solfilm kan være svært. Send en mail til info@solfilmgruppen.dk hvis du har spørgsmål ligesom vi gerne giver et tilbud på montering af solfilm.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar