MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

Solafskærmning med solfilm for private, offentlig eller virksomheder.

oprettet d.

Solafskærmning med solfilm for private, offentlig eller virksomheder.

Snart er sommeren over os, og igen i år, vil mange opleve problemer med den solvarme, som varmer vores huse, kontorer og butikker op. Solens varmestråler kan gøre det surt for de af os, som bor eller arbejder, hvor der er store eller mange vinduer.


I private hjem hører vi ofte om stuer, udestuer og børneværelser som er plaget af for meget solvarme. Stuer hvor man ikke kan holde ud at opholde sig pga. varmen, eller den direkte sollys som skærer i øjnene, eller børneværelserne som bliver ulidelig varme pga. solen.


Vi får henvendelser fra skoler, hvor eleverne ofte sidder i små klasselokaler med dårlig udluftning, og hvor der typisk er rigtig mange vinduer, hvor solen kan strømme uhindret ind. Det er ikke ualmindeligt, at vi hører om temperaturer på mellem 30-35 i klasselokaler, hvilket gør eleverne trætte, umotiverede og til tider så dårlige, at de må forlade undervisningen.


Mange virksomheder
har store glaspartier, kontorer hvor mange sidder sammen, lokaler med dårlig eller slet ingen ventilation. Ofte vil disse virksomheder opleve problemer med solvarme, og det er ikke unormalt, at opleve temperaturer på over 30 grader på en arbejdsplads. Under normale forhold, må temperaturer ved stillesiddende arbejde ikke overstige 25 grader, arbejdstilsynets kan dog tillade en lidt højere temperatur når der er hedebølge. I disse tilfælde, har medarbejderen dog også ret til ekstra passende pauser. For meget solvarme på arbejdspladsen, kan gøre medarbejdere utilpasse og mindre effektive, og i værste fald sende dem hjem fra arbejde. Solvarme er et problem for rigtig mange virksomheder, som hvert år bruger mange resurser på at lave et bedre indeklima for deres medarbejdere.


Solfilm kan afhjælpe problemer med solens varmestråler, og give de fleste et meget mere behageligt indeklima. I korte træk kan man sige, at:

 • solfilm holder varmen ude om sommeren og holder varmen inde om vinteren


De helt åbenlyse fordele ved solfilm er bla.:

 • findes til både lavenergi og termoruder
 • typer til både ind og udvendig montering
 • monteres med almindeligt sæbevand, ingen kemikalier
 • ingen vedligeholdelse, og op til 12 års produktgaranti
 • reducerer solvarme med op til 80%, lysindfald med op til 85%
 • solfilmtyper med og uden spejleffekt, og i forskellige nuancer


Professionel solfilm kan monteres som gør-det-selv projekt, eller man kan få en professionel virksomhed til at udføre en opgave for sig. Vælger man gør-det-selv løsningen, kan det være en god ide at bestille solfilm her fra shoppen, hvor vi skærer solfilmen ud på dine egne mål. Det letter monteringen urolig meget, da mange synes at netop tilskæringen af solfilmen, er det sværeste.


Solfilm skal skæres helt lige, og ligge ca. 1,5 mm. fra vindues- eller gummikanten på vinduet. Så når du måler op til sikkerhedsfilm, og du eks. har et vindue som er 1000 x 1000 mm., skal du trække 1,5 mm. fra i hver side, + top og bund, så bestillingsmålet bliver derfor 997 x 997 mm. Bruger du den fremgangsmåde, og dine vinduer ellers er lige og kvadratiske, passer solfilmen 100% til netop dine vinduer, hvis du bestiller her på shoppen.

 

Ønsker du at få et hurtigt uforbindende tilbud på færdig montering af solfilm, kan du udfylde en formular her på siden, så hører du fra os i løbet af max. 24 timer på hverdage.


Er du en offentlig institution eller virksomhed, Hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige løsning til dine vinduer, og monteringen klarer vi også, uanset hvor i Danmark du befinder dig.


Kommentar(er) 9

 • Tina Lindskow
  Tina Lindskow

  Hej, Vi har en side af vores kontor som bliver meget varmt så snart solen er her. Vi kunne godt tænke os en uforpligtende pris på solafskærmning

  Svar

 • Pia Holler
  Pia Holler

  Hej, Jeg vil gerne bede om en pris på solfilm, primært for at holde varmen ude. Det er på 4 vinduer hvor målene er 60x120, og 2 vinduer med målene 56x100. De er placeret i ståhøjde. Mvh. Pia Holler

  Svar

 • Charlotte Julius
  Charlotte Julius

  Hej Vi ønsker et bud på vores vinduer i udestue/værelse. Det en hel side med vinduer, så det ikke til at holde ud midt sommer. Kan jeg evt vedlægge et billede et sted? Vi bor i Greve.

  Svar

 • Per Lindbjerg
  Per Lindbjerg

  Vi ønsker tilbud på solafskærmning til vores udestue

  Svar

 • Brian
  Brian

  Hej Bente. Send en mail til henrik@prodesign.dk, så skal vi nok hjælpe dig.

  Svar

 • Bente Klit
  Bente Klit

  Hej Jeg har en udestue, med 4 vinduer mod syd, de måler hver ca 90x200cm jeg ønsker tilbud på solfilm, og en snak om muligheder og hvilken film??? Hilsen Bente Klit

  Svar

Skriv din kommentar