MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

Bedste solafskærmning - > Solfilm eller solgardiner?

Oprettet d.

Vi får ofte det helt relevante spørgsmål omkring hvad der egentligt er den bedste solafskærmning; solfilm eller solgardiner? Det er to muligheder som i nogen grad kan erstatte hinanden og derfor er i konkurrence om at ende i vinduerne for at slippe for den generende sol. Desværre er svaret ikke altid så enkelt og for at besvare det er man ofte nødt til at svare med "det kommer an på...". Vi diskuterer her de spørgsmål man skal stille sig selv før man vælger solfilm eller solgardiner som solafskærmning.
 

Solgardiner er for det første den fleksible løsning, da solgardinet kan rulles op og ned efter behag. Det er således en individuel løsning, hvor den enkelte medarbejder selv kan bestemme i et kontormiljø hvor meget sollys og varme der skal slippe ind. Det har vi oplevet ofte er et stærkt argument for solgardinet i virksomheder.

 

 


Solfilm adskiller sig fra solgardiner på den måde at solfilm kan monteres indvendigt eller udvendigt på vinduet og påføres direkte på vinduet mens solgardinet opfører sig som et rullegardin. Monteringen af solfilm er således en del enklere end solgardinet, da det som nævnt let kan påføres vinduet mens solgardinet skal monteres i/på vinduesrammen eller dørrammen. Vi har her samlet monteringsanvisninger for solfilm for alle vores produkter som frit kan benyttes. Er i som virksomhed på udkig efter en større løsning inden for solafskærmning og har kig på enten solfilm eller solgardiner giver vi gerne et tilbud på montering solfilm her. Vi kan naturligvis også tage en snak om solfilm eller solgardiner er den bedste løsning for netop jeres virksomhed. Så ring eventuelt på 70 279027 og vi tager en snak om opgaven.

 

Omkring vedligehold er begge løsninger lette af vedligeholde. Alle virksomheder er naturligvis interesserede i løsninger som ikke kræver stort vedligehold eller ekspertviden. Solfilmen skal som et almindeligt vindue blot vaskes mens solgardinet kan samle lidt støv men dog slet, slet ikke i omfang som et lamelgardin der som bekendt i stort omfang er en magnet for støv.

 

Kigger man på omkostninger er prisen per vindue både målt i materiale men også i montering lavest for solfilmen. Det er vigtigt at forstå at begge løsninger er fleksible og lette af fjernes igen fra vinduerne. Har man således efter nogen tid lyst til eksempelvis en kraftigere solfilm der absorberer mere solenergi og bevirker mindre lysgennemgang er det nemt at skifte solfilmen. Gælder det solgardinet kan man sagtens beholde skinnerne og beslagene men blot udskifte selve solfilmen.

 

Når du har foretaget dit valg er du velkommen til at kigge nærmere på vores sortiment af solfilm.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar