MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro

Case Glyptoteket - solfilm i vinterhaven i museum

Oprettet d.

Målt på besøgende er Glyptoteket et af de største kunstmuseer i Danmark. Med spændende faste og særudstillinger og en placering centralt i København er det et populært sted og museum for turister og københavnere. Et særligt samlingspunkt er den smukke vinterhave med sit lysindfald, eksotiske vegetation og velbesøgte cafe.

Prodesign har sammen med Solfilmgruppen færdiggjort en større solfilm monteringsopgave hvor vi har monteret 3M Prestige 70 solfilm i vinterhaven. Glyptoteket ville som museum særligt reducere UV stråler for at undgå falmning af interiør. Samtidigt var det vigtigt at reducere solvarmen men uden at miste vigtig lys i rummet.

Valget faldt som nævnt på solfilmen 3M Prestige 70, som afviser godt 60% af solvarmen og mere end 99% af solens skadelige UV-stråler. 3M Prestige 70 er tæt på usynlig og begrænset meget lidt solindfald.

solfilm glyptoteket


Læs her om den benyttede solfilm fra 3M og kontakt os gerne for jeres opgave. Mange museer vil få gavn af at montere UV- og varmereducerende solfilm på vinduer.  Museer har brug for godt lys til at kunne vis værker og samlinger men særligt hvis man også udstiller værker som er følsomme overfor lys og har ovenlysvinduer som transporterer meget lys og UV stråler. Her kan solfilm være til stor gavn. Nedbrydningen af værker på grund af UV stråler sker langsomt og skaderne kan væse svære og bekostelige at rette op på. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar